Polku23-leiri

Ensi kesän Polku23-leirille tulossa 400 osallistujaa!

Ilmoittautuminen Polku23-leirille on päättynyt. Leirille ilmoittautui mukaan huikeat 400 osallistujaa. Iloitsemme suuresta osallistujamäärästä ja toivotamme kaikki ilmoittautuneet lämpimästi tervetulleeksi ensi kesän leirille! Luvassa on hauska ja seikkailuntäyteinen leirikesä luonnon helmassa.

Valtakunnallinen Polku23-leiri järjestetään Keuruulla Ison Kirjan alueella 4.–9.7.2023. Lasten ja nuorten keskuksen järjestämä telttaleiri kokoaa yhteen niin ensikertalaiset kuin leirikonkarit viettämään ikimuistoista leiriviikkoa. Leiri sisältää monipuolista ohjelmaa ja hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Leiriläisille on tarjolla seikkailua, uusia kavereita ympäri Suomea, musiikkia, esityksiä ja aitoa leiritunnelmaa.

Leirin alkua odotellessa voi suunnata leirin viralliseen verkkokauppaan Polkupuotiin. Polkupuodin monipuolisesta valikoimasta voit hankkia itsellesi, ryhmälle tai perheelle esimerkiksi t-paidat ja hupparit leirin logolla varustettuna.

Oletko jo tutustunut leirialueeseen Keuruulla? Polkuleiri järjestetään Ison Kirjan alueella kauniin Pohjoisjärven rannalla. Ison Kirjan leirialueeseen voit käydä tutustumassa jo etukäteen pelaamalla leirialuetta esittelevää peliä.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista leirikesää Keuruulle heinäkuussa!