Polku23-leiri

Lapset grillaavat vaahtokarkkeja nuotiolla.

Polku23-leirin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 30.4. asti

Nyt on aika ilmoittautua ensi kesän Polku23-leirille! Lasten ja nuorten keskuksen järjestämä telttaleiri tuo yhteen perheitä, nuoria ja varhaisnuoria ympäri Suomea. Leiri järjestetään 4.–9.7.2023 Keuruulla Ison Kirjan alueella. Leirin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 30.4.2023 asti.

Polku23-leiri koostuu kolmesta alaleiristä, jotka ovat perheleiri, varhaisnuorten leiri ja nuorten leiri.

Perheleirille ovat tervetulleita lapset perheineen, vanhempineen, mummuineen, pappoineen ja/tai vaikkapa kummien kanssa. Pidämme tärkeänä, että perheillä on aikaa ja mahdollisuuksia puuhastella yhdessä leirillä. Perheleirille voi saapua myös asuntovaunulla tai -autolla.

Perheleirin yhteydessä toimii musaleiri. Musaleirille voi ilmoittautua kuoron kanssa tai seurakunnan leiriporukan mukana Polku23-leirille tulevat musikaaliset lapset voivat osallistua leirille ilman kuoroakin. Musaleiriläiset osallistuvat osittain koko leirin yhteiseen ohjelmaan.

Nuorten leiri on suunnattu 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorille on leirillä oma “maailmansa” leirialueen niemenkärjessä. Leirillä mahdollistetaan nuorille omaa yhteisöllistä, hauskaa ja rentoa ohjelmaa. Nuoret voivat osallistua myös koko leirin yhteiseen ohjelmaan.

10–14-vuotiaille suunnatulla varhaisnuorten leirillä odotettavissa on leirimeininkiä, josta ei puutu kavereita, loistavaa ohjelmaa ja aitoa telttailua luonnossa. Leirillä pääsee harjoittelemaan taitoja, joita jokainen meistä tarvitsee elämässään.

Leirillä on päivittäin mukavaa yhteistä ohjelmaa ja iltaisin saadaan nauttia muun muassa Pekka Laukkarinen Trion, Saarni Sirkuksen, Kiisin ja Taika-Petterin esityksistä.

Ilmoittaudu mukaan ikimuistoiselle leirille!

Leirin hinnasto

Ilmoittautumiset 30.4.2023 mennessä seuraavan hinnaston mukaisesti:

  • 10-vuotiaat ja vanhemmat: 130 €/osallistuja
  • 3–9-vuotiaat: 100 €/osallistuja
  • alle 3-vuotiaat: maksuton
  • Perheleirillä neljän hengen ja sitä suurempien perheiden yhteishinnasta -10% alennus.

Jotkin ev. lut. seurakunnat voivat kompensoida osallistujille osan leirin hinnasta. Ilmoittautumismahdollisuutta kannattaakin kysyä ensin omasta seurakunnasta.