Polku23-leiri

Lapsijoukko kulkee luontopolkua pitkin metsässä.

Tutustu Polku23-leirin ohjelmaan!

Kesän valtakunnallinen Polku23-telttaleiri lähestyy ja toivotamme kaikki sydämellisesti mukaan viettämään ikimuistoista leiriviikkoa kauniille Pohjoisjärven rannalle Keuruulle!

Leirillä on tarjolla monipuolista ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille. Leiriviikko aloitetaan tiistaina 4.7. yhteisellä lipunnostolla sekä leirialueeseen ja uusiin leirikavereihin tutustumisella.

Leirillä pääset tutustumaan rohkeuden ja vapauden poluille sekä musa-, puuha- ja kirkkopoluille, unohtamatta vauhdikasta rantapolkua ja Diakin opiskelijoiden leikkejä polun varrella.

Leiripäivät aloitamme aamupolulla omissa leireissämme ja ohjelmien välissä voimme seikkailla Step-opiskelijoiden toteuttamassa vapaa-ajanmaassa.

Varhaisnuorten leirillä odotettavissa on kuusi päivää leirimeininkiä, josta ei puutu kavereita, loistavaa ohjelmaa ja aitoa telttailua luonnossa. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja samalla voi harjoitella taitoja, joita jokainen meistä tarvitsee elämässään. Innostutaan yhdessä luonnosta ja koetaan kesäisiä elämyksiä.

Perheleirillä vietämme aikaa yhdessä ja oman perheen kesken. Lapset voivat osallistua Polku23-leirin päiväohjelmiin yhdessä vanhemman kanssa tai itsenäisesti. Perheleirin yhteistä ohjelmaa ja tekemistä suunnittelemme leirillä yhteistuumin. Perheleirin omassa ohjelmassa on perhemuskareita, toimintaa pienemmille ja teemallisia kahvipausseja aikuisille. Kahvipausseilla juttelemme ja jaamme yhdessä vanhemmuuden iloja ja huolenaiheita. Ensimmäisenä leiripäivänä valitaan vielä yhdessä mieluista yhteistä tekemistä ja toimintoja leiriohjelmaan.

Nuorten leiri majoittuu omassa “maailmassaan” leirin niemenkärjessä. Nuorten leirillä on luvassa musiikkia, saunomista, uimista ja rentoutumista. Leiriltä voi odottaa nuotioiltoja, mukavaa ohjelmaa, suppailua ja hyvää seuraa tärkeiden teemojen äärellä sekä paljon muuta tekemistä, seikkailua, telttailua ja hiljentymistä järven rannalla.

Musaleiri tarjoaa koko leirille mahdollisuuden osallistua Musaleirin metkut -kanavaan joka päivä. Musisointiin voivat osallistua kaikenikäiset, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Musaleiri osallistuu myös järjestettyihin ohjelmiin leiriohjelman mukaan, lisänä “Musaleirin metkut” joka päivä klo 12.45–13.45 ja musaleirin oma aika joka päivä klo 15.45–16.30 sekä konsertointi Pekka Laukkarinen trio -bändin kanssa pitkin leiriä.

Leiripäivät päättyvät koko leirin yhteisiin iltaohjelmiin, joissa pääsemme yhdessä osallistumaan ja nauttimaan upeista esityksistä, konserteista ja yllätysohjelmista.

Leiriä toteuttavat yhdessä Lasten ja nuorten keskus, Suomen ev.lut. kirkko, Lastenkirkko, Suomen Lähetysseura, Kirkon Ulkomaanapu, Changemaker, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Step-opisto, Pekka Laukkarinen Trio, Saarni Sirkus, Kiisi, Taika-Petteri ja Touhutaavi.

Haluamme toivottaa teidät, eri puolilta Suomea tulevat ensikertalaiset tai leirikonkarit ilolla mukaan kokemaan hauskoja elämyksiä. Toivomme, että voimme jakaa teidän kanssanne onnistuneen yhteisen Polku23-telttaleirin.